Осинови приятел от Габрово!

Осинови приятел от Габрово!

Начало на кампанията: 08.04.2014
Цел: 500 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
3002 4304 444 333 лв. 21 лв. 10 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 23 от 2 лв.2 от 5 лв.

За кампанията

От години, ние от сдружение „Грийнуей“, се грижим за бездомните кучета и котки в Габрово. Стремим се да помагаме на косматите си приятели, попаднали в беда, да се грижим за тяхното здраве и да намираме уютен дом и семейство за всеки един.

Целта ни днес е да съберем средства за подслон и лечение както на обитателите на приюта, така и на тези косматковци, които все още са на улицата.

Събраните пари ни позволяват да осигурим своевременната организирана реакция при спешни случаи – траспорт и спешно приютяване в приемен дом, настаняване на стационар за лечение, манипулации, операции.

Вашата помощ ни позволява и да подготвим обитателите на приюта за бъдещия им дом България и в чужбина, както и да се погрижим за животните на улицата.

Грижата за четириногите ни приятели е ежедневно занимание, изискващо много време и отдаденост, както и немалко средства.

letter Благодарим на всички дарители, на всеки помогнал с време, желание, отдаденост, средства, креативност и способности за общата кауза! Благодарим, че помогнахте да намерим дом и по-добър живот за бездомните животни в Габрово и България!