Помощ за Стоян
DMS STOYAN

Помощ за Стоян

Стоян е събрал необходимата сума и се приготвя да замине за лечението в Москва. Кампанията му в DMS е прекратена.

Сподели

Заедно събрахме 5 996 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2254 6 0 1140 лв. 685 лв. 1905 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Стоян е диагностициран с множествена склероза през 2017 год. Оттогава е провел пълен курс на лечение с моногократен прием в болници заради чести пристъпи.

Надежда му дава лечението с химиотерапия и трансплантация на собствени стволови клетки в Институт Пирогов в Москва.

letter Уважаеми приятели! Искам да благодаря на всички, които отделят от времето си и искат да ме подкрепят! Обръщам се към вас с молба за помощ в събирането на средства за моето лечение. Когато бях на 22 год. ми поставиха стряскащата диагноза МС (множествена склероза). Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система. В последните години много бързо състоянието ми се влошава, въпреки всичките ми усилия и усилията на специалистите, което налага спешната нужда от AHSCT терапия (химиотерапия и присаждане на стволови клетки). Шансовете за успех са 90-95% от статистиката за последните 10 год. Имам насрочена дата за прием за 15.08.2023 год., но сумата от 50 000€ е абсолютно непосилна за мен. Затова ще съм много благодарен, ако споделите линка на кампанията с приятели и семейство, и да ме подкрепите! Вярвам, че с ваша помощ ще събера необходимата сума за терапията и да получа шанс за качествен живот. Благодаря Ви много за вашата подкрепа и съпричастност!