Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Да помогнем на Диди да проходи

Начало на кампанията: 08.06.2023

Малката Диди трябва да провежда редовна рехабилитация, за да може да проходи. Тя е родена недоносена и по-късно е диагностицирана с детска церебрална парализа.

Да помогнем на Диди да проходи
8 729 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DIDI

За Диди

Димитра и нейният брат близнак са родени в началото на седмия месец след тежка вътреутробна инфекция. Впоследствие Димитра развива детска церебрална парализа. Заедно с нейното братче Венцислав преминават през много трудности докато се приберат у дома след 47 дневен период в кувьоз.

Диди се нуждае от ежедневна рехабилитация, за да постигне самостоятелен седеж и евентуално да проходи. Родителите се насочват към рехабилитационен център „Елит 17 плюс“ в гр. Търговище, където изготвят програма, включваща 40 кинезитерапевтични процедури месечно, по 2 часа дневно.

Стойността на едномесечна рехабилитация е 1600 лв. За една година са необходими 19 200 лв.

letter Надеждите ни са големи🙏🙏🙏 Прохождането й остава най голямата ни цел за сега, както и натрупването на правилните умения! Прохождането е най-голямата ни надежда, защото след това тя ще може да е самостоятелна и ще може да се раздвижва много по лесно. За това се обръщаме към Вас, мили хора, да бъдете отново до нас и да ни помогнете да подобрим живота на детето си!

Целта

Подкрепете семейството на Диди!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!