Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Да помогнем на Диди да проходи

Да помогнем на Диди да проходи

Начало на кампанията: 08.06.2023
Цел: 19 200 лв.
Остават: 8 985 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2736 46 3 2113 лв. 1390 лв. 3869 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 1 от 2 лв.0 от 5 лв.

За Диди

Димитра и нейният брат близнак са родени в началото на седмия месец след тежка вътреутробна инфекция. Впоследствие Димитра развива детска церебрална парализа. Заедно с нейното братче Венцислав преминават през много трудности докато се приберат у дома след 47 дневен период в кувьоз.

Диди се нуждае от ежедневна рехабилитация, за да постигне самостоятелен седеж и евентуално да проходи. Родителите се насочват към рехабилитационен център „Елит 17 плюс“ в гр. Търговище, където изготвят програма, включваща 40 кинезитерапевтични процедури месечно, по 2 часа дневно.

Стойността на едномесечна рехабилитация е 1600 лв. За една година са необходими 19 200 лв.

letter Надеждите ни са големи🙏🙏🙏 Прохождането й остава най голямата ни цел за сега, както и натрупването на правилните умения! Прохождането е най-голямата ни надежда, защото след това тя ще може да е самостоятелна и ще може да се раздвижва много по лесно. За това се обръщаме към Вас, мили хора, да бъдете отново до нас и да ни помогнете да подобрим живота на детето си!