Подкрепи 10 деца със специални потребности да получат терапия

Начало на кампанията: 07.04.2023

Ние сме Терапевтичен център "Красив ум" - Русе, нашата цел е да повишим разбирането за аутизма и менталните заболявания и да направим възможно децата с този синдром да се развиват и живеят щастливо в един толерантен и добронамерен към тях свят.

Подкрепи 10 деца със специални потребности да получат терапия
image
2 309 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS KRASIV UM

Защо го правим?

Нашият Центьр работи в посока терапия и психологическа и логопедична подкрепа за децата и техните семейства, така че те да станат самостоятелни, уверени възрастни.

За съжаление, за много семейства месечната терапия на дете в нужда е непосилна задача. Повечето от децата посещават повече от един специалист. Нужна е работа с логопед, психолог, ерготерапевт или кинезитерапевт.

Месечно терапията възлиза между 500 и 600 лв. Често един от родителите е личен асистент на детето си, което го възпрепятства да работи нормално заплатена работа.

Това е и основният ни мотив да стартираме кампания. Общо 30 деца посещават Центъра, като целта ни е да предоставим ваучери от по 200 лв. на 10 деца, с което подпомогнем месечната им терапия.

letter Сдружението «Деца и околна среда» от 12 години ръководи детско заведение с яслена и градинска група и занималня. Децата със специални потребности са винаги добре дошли при нас. През годините много деца са минали през заведението ни и уверени са продължили нагоре по образователната стълбица.

Целта

Сдружението ще организира и различни благотворителни Коледни инициативи с с цел набиране на средства за терапия на деца. 

Подкрепете ни, за да има в Русе място, където децата със специални потребности и техните семейства ще получават разбиране и помощ от квалифицирани специалисти!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!