Подкрепи 10 деца със специални потребности да получат терапия

Подкрепи 10 деца със специални потребности да получат терапия

Начало на кампанията: 07.04.2023
Цел: 15 000 лв.
Остават: 12 836 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
392 6 0 1000 лв. 80 лв. 680 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 3 от 2 лв.0 от 5 лв.

Защо го правим?

Нашият Центьр работи в посока терапия и психологическа и логопедична подкрепа за децата и техните семейства, така че те да станат самостоятелни, уверени възрастни.

За съжаление, за много семейства месечната терапия на дете в нужда е непосилна задача. Повечето от децата посещават повече от един специалист. Нужна е работа с логопед, психолог, ерготерапевт или кинезитерапевт.

Месечно терапията възлиза между 500 и 600 лв. Често един от родителите е личен асистент на детето си, което го възпрепятства да работи нормално заплатена работа.

Това е и основният ни мотив да стартираме кампания. Общо 30 деца посещават Центъра, като целта ни е да предоставим ваучери от по 200 лв. на 10 деца, с което подпомогнем месечната им терапия.

letter Сдружението «Деца и околна среда» от 12 години ръководи детско заведение с яслена и градинска група и занималня. Децата със специални потребности са винаги добре дошли при нас. През годините много деца са минали през заведението ни и уверени са продължили нагоре по образователната стълбица.