Дари любов за четириноги в нужда

Начало на кампанията: 02.03.2023

Кампанията набира средства за лечение, грижа и отглеждане на изоставени и пострадали животни на територията на град Плевен.

Дари любов за четириноги в нужда
Кампанията се нуждае от 4 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS PURE LOVE

За нас

Мисията на фондацията е да участва в процеса на разрешаване на проблема с бездомните животни, овладяването на популацията им и задомяването им. В момента фондацията си партнира със сдружение “Анимал хелп Плевен”, която изпълнява тази дейност, и която се грижи за голям брой кучета и котки на територията на град Плевен. Приютът се намира в землището на гр. Долна Митрополия, в местността Стопански двор.

Ежемесечните разходи за храна и медикаменти, като обезпаразитяващи препрати или лекарства за болните животни са много големи и трудни за покриване. Фондацията цели чрез DMS кампанията да осигурява ежемесечни дарители, които частично или напълно да помагат за тези разходи.

За изминалите 2 години организацията успя да задоми над 70 кучета и котки, и да помогне на доста други, които в момента чакат да намерят своите семейства.

letter "Ние сме Валерия, Кристина и Ивона и преди 8 години създадохме център за животни с цялата си любов и отдаденост към каузата. За последните 2 години успяхме да намерим нов дом на над 70 кучета и котки в Англия, Германия и Холандия. В момента се грижим за 75 животни, някои от които са нелечимо болни. Tова ги лишава от шанса да намерят дом и ние сме последната им надежда. Всяко едно животно, което е попадало при нас през годините, има своята история, но благодарение на нашата любов и тази на новите им семейства, всичко остава в миналото. Имали сме животни с най-различни проблеми (счупени крайници, слепота, инфекциозни болести, психически травми и дори такива, които са били пребивани почти до смърт). С всяко едно сме изврървяли дългия път до пълно възстановяване. Освен лечението на пострадали животни, ние също кастрираме улични животни, за да помогнем с намаляването на популацията, намалявайки потенциалните обитатели на нашия и други приюти. Всичко това коства много ресурси, които трудно успяваме да осигурим. Базовите месечни разходи са около 5,000 лв. Нужните лечения и медицински грижи за новопостъпилите животни дори не влизат в тази сума. Вашето дарение ни позволява да продължим да помагаме, като всяка една стотинка е от значение."

Какво целим?

В момента животните живеят в сграда под наем и тук идва другата роля на фондацията – да събере средства за изграждането на спасителен център, чрез различни събития, търгове, концерти и благотворителни балове.

DMS кампанията не цели да събира средства за изграждането на центъра, а да помага с отглеждането и грижите за животните.

Необходимата сума ежемесечно за покриване на разходите за храна, лекарства и кастрации е между 4000-5000лв.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!