Дари любов за четириноги в нужда

Дари любов за четириноги в нужда

Начало на кампанията: 02.03.2023
Цел: 4 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
15409 10634 239 6810 лв. 530 лв. 1917 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 605 от 2 лв.30 от 5 лв.

За нас

Мисията на фондацията е да участва в процеса на разрешаване на проблема с бездомните животни, овладяването на популацията им и задомяването им. В момента фондацията си партнира със сдружение “Анимал хелп Плевен”, която изпълнява тази дейност, и която се грижи за голям брой кучета и котки на територията на град Плевен. Приютът се намира в землището на гр. Долна Митрополия, в местността Стопански двор.

Ежемесечните разходи за храна и медикаменти, като обезпаразитяващи препрати или лекарства за болните животни са много големи и трудни за покриване. Фондацията цели чрез DMS кампанията да осигурява ежемесечни дарители, които частично или напълно да помагат за тези разходи.

За изминалите 2 години организацията успя да задоми над 70 кучета и котки, и да помогне на доста други, които в момента чакат да намерят своите семейства.

letter "Ние сме Валерия, Кристина и Ивона и преди 8 години създадохме център за животни с цялата си любов и отдаденост към каузата. За последните 2 години успяхме да намерим нов дом на над 70 кучета и котки в Англия, Германия и Холандия. В момента се грижим за 75 животни, някои от които са нелечимо болни. Tова ги лишава от шанса да намерят дом и ние сме последната им надежда. Всяко едно животно, което е попадало при нас през годините, има своята история, но благодарение на нашата любов и тази на новите им семейства, всичко остава в миналото. Имали сме животни с най-различни проблеми (счупени крайници, слепота, инфекциозни болести, психически травми и дори такива, които са били пребивани почти до смърт). С всяко едно сме изврървяли дългия път до пълно възстановяване. Освен лечението на пострадали животни, ние също кастрираме улични животни, за да помогнем с намаляването на популацията, намалявайки потенциалните обитатели на нашия и други приюти. Всичко това коства много ресурси, които трудно успяваме да осигурим. Базовите месечни разходи са около 5,000 лв. Нужните лечения и медицински грижи за новопостъпилите животни дори не влизат в тази сума. Вашето дарение ни позволява да продължим да помагаме, като всяка една стотинка е от значение."