Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Да спасим конна база „Ахил

Начало на кампанията: 24.02.2023

Кампанията събира средства в помощ на закупуване на терена, върху който е разположена и функционира конната база, тъй като предстои да бъде продаден от собствениците му и конната база ще престане да съществува.

Да спасим конна база „Ахил
1 164 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS BAZA

За кампанията

Фондация „Можем заедно“ подкрепя провеждането на конна терапия за деца със специални потребности вече 5 години. За тази цел тя работи активно с конна база „Ахил“, която предоставя всички необходими условия за тази дейност като инфраструктура, обучени коне и специалисти.

Конната база е едно от много малкото места в България, където с децата работят специален педагог, ерготерапевт и психолог със съответната квалификация да провеждат терапия с коне.

Конната база е изградена, преди 9 години, изцяло със собствени средства. Децата, които ни посещават са от София и от околните близки населени места.

Работим на редовен принцип с повече от 50 деца с аутизъм, различни генетични синдроми, двигателни, поведенчески и сензорни нарушения, интелектуална недостатъчност и други.

 

letter Целта на кампанията е събиране на средства в помощ на закупуване на имота, на който е разположена и функционира конната база, тъй като собствениците му изненадващо решиха да го продадат за строеж на жилищна сграда.

Целта

Конната база търси банково кредитиране, но е необходимо самоучастие в размер на 70 000 лв., което е непосилно за нас.

Дарителската кампания е насочена към осигуряването на тази сума и закупуването на имота, за да може конната база да продължи да функционира и да се разраства като един от много малкото центрове по конна терапия в България.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!