Да изградим заедно новата конна база „Ахил“

Начало на кампанията: 21.02.2024

Кампанията продължава за събиране на средства за изграждане на нов и първи по рода си Терапевтичен център в близост до София, който ще обединява на едно място няколко важни и резултатни за децата със специални потребности практики – терапия с коне, ерготерапия, сензорна терапия и упражнения за интегриране на примитивните рефлекси.

Да изградим заедно новата конна база „Ахил“
3 343 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS BAZA

Защо го правим

Досега сме работили и ще продължим да работим с деца с разстройство от аутистичния спектър, двигателни нарушения, генетични синдроми, интелектуална недостатъчост, разстройство и изоставане в развитието, сензорни, говорни, поведенчески дефицити.

Изграждането на новия Терапевтичен център ще ни позволи да видим по-бързи и цялостни резултати и повече усмивки на детските лица.

Кампанията за спасяването на конна база „Ахил“, в която се включиха стотици дарители, беше повече от успешна!

Конната база вече е собственик на имот с площ от 4500 кв.м, който се намира до с. Бистрица, София, сред красивата природа на планините Витоша и Плана.

 

letter Искрено благодарим на хората, които се интересуват какво се случва. Очаква ни много работа - искаме новата конна база да се превърне в любимо и полезно място за деца и родители.

Какво предстои

Планираме да изградим голям манеж за конете, сензорна пътека, открит кът за ерготерапия и, разбира се, детска площадка с уреди за деца с и без специални потребности. Предвиденото място за терапия, игра и забавления е около 3000 м2. 

Новата конна база ще бъде и любимо място за провеждане на творчески мероприятия, събития и изложби. Заедно ще играят, творят и ще се забавляват деца с и без специални потребности, за да се опознават, общуват и социализират.

По този начин ще покажем, че различното не е опасно – всички деца се усмихват на един език!

Убедени сме, че тези срещи ще помогнат много за преодоляване на социалните стигми, изграждане на приемане и уважение към различните и улесняване на процеса на тяхното приобщаване в детската градина, училището и обществото като цяло.

Нова финансова на кампанията е 45 000 лв. Вече знаем, че с вашата помощ, това е възможно! ❤️

Вярваме, че заедно ще успеем да изградим новия „Ахил“, в който много деца със специални потребности се чувстват като в свой втори дом!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!