Да спасим конна база „Ахил

Да спасим конна база „Ахил

Начало на кампанията: 24.02.2023
Цел: 70 000 лв.
Остават: 69 187 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
439 18 0 177 лв. 80 лв. 81 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 1 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Фондация „Можем заедно“ подкрепя провеждането на конна терапия за деца със специални потребности вече 5 години. За тази цел тя работи активно с конна база „Ахил“, която предоставя всички необходими условия за тази дейност като инфраструктура, обучени коне и специалисти.

Конната база е едно от много малкото места в България, където с децата работят специален педагог, ерготерапевт и психолог със съответната квалификация да провеждат терапия с коне.

Конната база е изградена, преди 9 години, изцяло със собствени средства. Децата, които ни посещават са от София и от околните близки населени места.

Работим на редовен принцип с повече от 50 деца с аутизъм, различни генетични синдроми, двигателни, поведенчески и сензорни нарушения, интелектуална недостатъчност и други.

 

letter Целта на кампанията е събиране на средства в помощ на закупуване на имота, на който е разположена и функционира конната база, тъй като собствениците му изненадващо решиха да го продадат за строеж на жилищна сграда.