Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Вдъхновете промяната: преобразяваме нашето театрално пространство!

Начало на кампанията: 16.12.2022

Присъединете се към нас в обновяването на нашето светилище на изкуството. Дарете сега и нека изпълним бъдещето на нашия театър с цветове на вдъхновение, талант и единство.

Вдъхновете промяната: преобразяваме нашето театрално пространство!
225 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ZAVESA

За читалището

Уважаеми приятели на изкуството и културата,

Каним ви да станете част от нещо наистина забележително – шанс да превърнем любимата ни театрална зала във великолепно пространство, което подхранва креативността, артистичността и вдъхновението! Първата стъпка вече е осъществена – тази година успяхме да сменим шест от театралните завеси, а сцената блести – изциклена и лакирана!

Сърцето на нашия театър обаче – гримьорната зад кулисите, се нуждае от жизнено преобразяване. Това пространство, където артистите се подготвят да представят незабравими изпълнения, заслужава да бъде толкова великолепно, колкото изкуството, което краси нашата сцена. Вярваме, че с вашата подкрепа можем да постигнем трансформация, която е важна не само за нашите артисти, но и подобрява цялостното културно изживяване за нашата общност.

Защо да дарите?

Вашият принос ще повлияе пряко магията, която се разгръща на нашата сцена. Дарявайки за нашата кампания за обновяване, вие не просто ни помагате да поправим съблекалня – вие вдъхвате нов живот в артистичната душа на нашата общност. Представете си вълнението в очите на млад талант, когато стъпи в освежено и вдъхновяващо пространство или ликуването на опитен изпълнител, който най-накрая има задкулисна зона по достойнство.

Как можете да помогнете?

Дарете щедро: всяко дарение, голямо или малко, има значение. Вашата щедрост ще бъде призната с нашата сърдечна благодарност и със специални дарове за дарители.

Разпространете: споделете нашата кампания в социалните медии и насърчете вашите приятели, семейство и колеги да се присъединят към опазването и подобряването на нашето културно наследство.

Посетете нашите специални събития: на 13-ти септември ни предстои концерт в памет на „Кралят на басите“ – Николай Гяуров, родом от Велинград. Бъдете с нас и станете свидетели на въздействието на вашата подкрепа.

letter Протегнете ни ръка: ако сте творческа душа, ние ви каним да си сътрудничите с нас в това пътуване. Независимо дали създавате изкуство, композирате музика или проектирате цифрово съдържание, вашият талант може да допринесе за нашата кауза.

Дарете днес, вдъхновете утре!

Вашият принос ще отеква в залите на нашия театър години наред заедно с радостта и страстта на безброй артисти, които ще разказват безброй истории на нашата сцена. Нека се обединим като общност, за да гарантираме, че нашето културно наследство ще остане жив и ярък център на творчество и артистични постижения.

Присъединете се към нас в обновяването не просто на съблекалня, а на светилище на изкуството.

Дарете сега и нека изпълним бъдещето на нашия театър с цветове на вдъхновение, талант и единство!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!