Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Вдъхновете промяната: преобразяваме нашето театрално пространство!

Вдъхновете промяната: преобразяваме нашето театрално пространство!

Начало на кампанията: 16.12.2022
Цел: 4 744 лв.
Остават: 4 496 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
92 23 0 60 лв. 0 лв. 50 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За читалището

Уважаеми приятели на изкуството и културата,

Каним ви да станете част от нещо наистина забележително – шанс да превърнем любимата ни театрална зала във великолепно пространство, което подхранва креативността, артистичността и вдъхновението! Първата стъпка вече е осъществена – тази година успяхме да сменим шест от театралните завеси, а сцената блести – изциклена и лакирана!

Сърцето на нашия театър обаче – гримьорната зад кулисите, се нуждае от жизнено преобразяване. Това пространство, където артистите се подготвят да представят незабравими изпълнения, заслужава да бъде толкова великолепно, колкото изкуството, което краси нашата сцена. Вярваме, че с вашата подкрепа можем да постигнем трансформация, която е важна не само за нашите артисти, но и подобрява цялостното културно изживяване за нашата общност.

Защо да дарите?

Вашият принос ще повлияе пряко магията, която се разгръща на нашата сцена. Дарявайки за нашата кампания за обновяване, вие не просто ни помагате да поправим съблекалня – вие вдъхвате нов живот в артистичната душа на нашата общност. Представете си вълнението в очите на млад талант, когато стъпи в освежено и вдъхновяващо пространство или ликуването на опитен изпълнител, който най-накрая има задкулисна зона по достойнство.

Как можете да помогнете?

Дарете щедро: всяко дарение, голямо или малко, има значение. Вашата щедрост ще бъде призната с нашата сърдечна благодарност и със специални дарове за дарители.

Разпространете: споделете нашата кампания в социалните медии и насърчете вашите приятели, семейство и колеги да се присъединят към опазването и подобряването на нашето културно наследство.

Посетете нашите специални събития: на 13-ти септември ни предстои концерт в памет на „Кралят на басите“ – Николай Гяуров, родом от Велинград. Бъдете с нас и станете свидетели на въздействието на вашата подкрепа.

letter Протегнете ни ръка: ако сте творческа душа, ние ви каним да си сътрудничите с нас в това пътуване. Независимо дали създавате изкуство, композирате музика или проектирате цифрово съдържание, вашият талант може да допринесе за нашата кауза.