Кризисен център за пострадали от насилие

Кризисен център за пострадали от насилие

Начало на кампанията: 05.10.2022
Цел: 30 000 лв.
Остават: 24 522 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1684 229 2 303 лв. 60 лв. 2963 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 71 от 2 лв.1 от 5 лв.

23 години работим денонощно!

Вече 23 години Фондация П.У.Л.С оказва денонощна подкрепа на хора, пострадали от насилие. При нас няма да чуете „Не работим“, „Затворено е“, „Елате утре“ или „Няма място за вас“.

Помогнахме на над 10 000 човека за това време. Всяка година над 300 човека, в повечето случаи жени и деца, прекрачват прага на организацията ни и намират професионална помощ, разбиране и шанс да започнат живот без насилие.

Това не са просто цифри. Това са човешки животи. Триста човешки животи за една година.

Опитайте се да си представите триста човека, подредени в редица… Колко е дълга? Сега сложете до тези хора в редицата и хората, които са свързани с тях – майки и бащи, братя и сестри, деца… Деца. Колко животи са това и колко спасени души?

letter Днес сме изправени пред това да прекратим програмите и услугите ни. Да откажем настаняване, когато е нужно. Да не си платим тока. Да останем без екип, който оказва 24 часова подкрепа. Днес имаме нужда от твоята помощ, за да продължим да помагаме!