Кризисен център за пострадали от насилие

Начало на кампанията: 05.10.2022

Кампанията спешно набира средства за да продължи да предоставя подкрепа на хора, пострадали от насилие - всеки ден, 24/7! Днес сме изправени пред това да прекратим програмите и услугите ни. Днес имаме нужда от твоята помощ, за да продължим да помагаме.

Кризисен център за пострадали от насилие
8 715 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS PULS

23 години работим денонощно!

Вече 23 години Фондация П.У.Л.С оказва денонощна подкрепа на хора, пострадали от насилие. При нас няма да чуете „Не работим“, „Затворено е“, „Елате утре“ или „Няма място за вас“.

Помогнахме на над 10 000 човека за това време. Всяка година над 300 човека, в повечето случаи жени и деца, прекрачват прага на организацията ни и намират професионална помощ, разбиране и шанс да започнат живот без насилие.

Това не са просто цифри. Това са човешки животи. Триста човешки животи за една година.

Опитайте се да си представите триста човека, подредени в редица… Колко е дълга? Сега сложете до тези хора в редицата и хората, които са свързани с тях – майки и бащи, братя и сестри, деца… Деца. Колко животи са това и колко спасени души?

letter Днес сме изправени пред това да прекратим програмите и услугите ни. Да откажем настаняване, когато е нужно. Да не си платим тока. Да останем без екип, който оказва 24 часова подкрепа. Днес имаме нужда от твоята помощ, за да продължим да помагаме!

Целта

Помогнем ли на един човек, помагаме на цялото общество – на себе си. Защото всеки спасен от домашно насилие, всеки, който успее да започне нормален живот, може да започне работа и по този начин да допринася за всички нас!

Работата на Фондация П.У.Л.С. е въможна само и единствено благодарение на проекти и дарения!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!