Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Заедно за Една от 8!

Заедно за Една от 8!

Начало на кампанията: 30.09.2022
Цел: 3 500 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
817 191 0 260 лв. 150 лв. 427 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Единствен по рода си за България, Клубът на Една от 8 е, мястото, където посрещаме всички нуждаещи се от подкрепа жени с диагноза рак на гърдата и техните близки.

Клубът на Една от 8 е уникално място за България, сърцето на нашата фондация и своеобразен център на общността ни. С много любов и грижа сме се постарали да го превърнем в уютно и комфортно пространство, в което жените, чули диагнозата рак на гърдата и техните близки да получат безплатно необходимата им подкрепа, да научат как въпреки диагнозата да поддържат добро качество на живот и да продължават да бъдат успешна и пълноценна част от обществото.

letter Чрез основните си дейности предоставяме безплатна информация, психологическа, емоционална и практическа подкрепа на жените с диагноза и на техните близки. Клубът на Една от 8 се посещава годишно от хиляди пациенти и техните близки от цялата страна.