Заедно за Една от 8!

Начало на кампанията: 30.09.2022

Фондация Нана Гладуиш-Една от 8 е неправителствена организация в подкрепа на жени с диагноза рак на гърдата и техните близки, чиято дейност изцяло се финансира от индивидуални и корпоративни дарители. Ние осигуряваме нужната подкрепа и вдъхваме надежда на хората, докоснати от рака на гърдата.

Заедно за Една от 8!
Кампанията се нуждае от 3 500 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ZAEDNO

За кампанията

Единствен по рода си за България, Клубът на Една от 8 е, мястото, където посрещаме всички нуждаещи се от подкрепа жени с диагноза рак на гърдата и техните близки.

Клубът на Една от 8 е уникално място за България, сърцето на нашата фондация и своеобразен център на общността ни. С много любов и грижа сме се постарали да го превърнем в уютно и комфортно пространство, в което жените, чули диагнозата рак на гърдата и техните близки да получат безплатно необходимата им подкрепа, да научат как въпреки диагнозата да поддържат добро качество на живот и да продължават да бъдат успешна и пълноценна част от обществото.

letter Чрез основните си дейности предоставяме безплатна информация, психологическа, емоционална и практическа подкрепа на жените с диагноза и на техните близки. Клубът на Една от 8 се посещава годишно от хиляди пациенти и техните близки от цялата страна.

Целта

DMS ZAEDNO

Клубът се намира в идеалния център на столицата, на достъпно и комуникативно място. Поддръжката на това пространство изисква ежемесечни разходи за наем, режийни, консумативи и поддръжка.

Месечните разходи за наем и режийни за Клуба на Една от 8 са около 3 500 лв. Подкрепете ни, за да продължим да сме до жените в нужда.

Не е задължително да си Една от 8, за да си един от Нас!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!