Помогнете, за да помогнем!

Начало на кампанията: 02.02.2022

Ние сме мини екип от доброволци, обединили усилия в помощ и лечение на бездомни котаци.

Помогнете, за да помогнем!
Кампанията се нуждае от 4 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS CAT HOUSE

За Cat House

Създадохме нашия котешки дом, за да можем да приютяваме и оказваме помощ на бездомни и изоставени животни, които имат нужда от лечение, грижи и подслон.

Всички животни получават необходимите медицински и физически грижи, докато търсим сигурни и проверени постоянни домове и семейства.

Голяма част от котките, които спасяваме постъпват при нас с хронични и обострени здравословни проблеми или тежки травми, които налагат продължително и понякога скъпоструващо лечение.

В момента котешкия дом е безопасно и сигурно убежище за 85 котки, от които десет котаци имат хронични и неличими здравословни проблеми и изискват постоянен прием на лекарства, чести медицински прегледи и специална лечебна храна.

Всички животни сапод наша лична грижа и наблюдение. Следим тяхното здравословно  и психическо състояние ежедневно и реагираме своевременно  и адекватно при възникване на всеки проблем.

Всички животни са ваксинирани, редовно обезпаразитявани и кастрирани, с изключение на най-младите ни обитатели, които все още нямат навършената възраст за това.

letter Целта на фондацията е осигуряване на лечение, домове и постоянни кастрации с цел намаляване на бездомната популация от котки по хуманен и законен начин, както провеждане на разяснителни кампании за хуманно отношение към животните, спазване на законодателството и ползите от кастрацията.

Целта

Нeoбходимата сума е 4 000  лева за месечни разходи, като всички те са пряко свързани с животните, поети от организацията, както и за поддръжка, наем, специални почистващи препарати.

Дейността ни е напълно доброволна и отделяме голяма част от нашето лично време, за да помагаме и да се грижим по всички възможни начини за котаците. Ежедневно получаваме апели за помощ, на които за съжаление не можем винаги да откликнем, но не защото не искаме, а защото сме ограничени финансово и физически.

Надяваме се с помощта и подкрепата на хора като нас да продължим да даваме надежда и шанс, там където ги няма!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!