Помогнете, за да помогнем!

Помогнете, за да помогнем!

Начало на кампанията: 02.02.2022
Цел: 4 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
5631 1542 379 2806 лв. 270 лв. 1086 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 80 от 2 лв.21 от 5 лв.

За Cat House

Създадохме нашия котешки дом, за да можем да приютяваме и оказваме помощ на бездомни и изоставени животни, които имат нужда от лечение, грижи и подслон.

Всички животни получават необходимите медицински и физически грижи, докато търсим сигурни и проверени постоянни домове и семейства.

Голяма част от котките, които спасяваме постъпват при нас с хронични и обострени здравословни проблеми или тежки травми, които налагат продължително и понякога скъпоструващо лечение.

В момента котешкия дом е безопасно и сигурно убежище за 85 котки, от които десет котаци имат хронични и неличими здравословни проблеми и изискват постоянен прием на лекарства, чести медицински прегледи и специална лечебна храна.

Всички животни сапод наша лична грижа и наблюдение. Следим тяхното здравословно  и психическо състояние ежедневно и реагираме своевременно  и адекватно при възникване на всеки проблем.

Всички животни са ваксинирани, редовно обезпаразитявани и кастрирани, с изключение на най-младите ни обитатели, които все още нямат навършената възраст за това.

letter Целта на фондацията е осигуряване на лечение, домове и постоянни кастрации с цел намаляване на бездомната популация от котки по хуманен и законен начин, както провеждане на разяснителни кампании за хуманно отношение към животните, спазване на законодателството и ползите от кастрацията.