Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Да помогнем на Марти!

Да помогнем на Марти!

Мартин Йорданов Ботевград
Начало на кампанията: 23.12.2021
Цел: 88 400 лв.
Остават: 50 236 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
9882 605 106 7404 лв. 2952 лв. 16186 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Мартин се ражда с разширени вентрикули и значително разширени субарахноидни пространства. На 4-месечна възраст е опериран за поставяне на клапна система заради вродена хидроцефалия.

На 7-месечна възраст му е поставена диагноза Детска церебрална парализа и епилепсия. Рехабилитацията в България не дава резултати и затова родителите се насочват към център „Рибем” Турция.

Марти вече имаше кампания в DMS, благодарение на която му беше проведено лечение и интензивна рехабилитация в Рибем с много добри резултати – постигнат е контрол на главата, вече може да се обръща и седи сам, да лази, да се изправя и дори да ходи странично, хванат за предмет.

Според специалистите в центъра, детето има реален шанс да проходи, ако терапията продължи.

letter На 13.08.2022г. Марти навърши 4 години. Лечението му и интензивната рехабилитация в Турция продължават и дават добри резултати! До момента Марти е постигнал по-добър контрол на главата, самостоятелен седеж, изправяне, странично ходене по предмети, обръщане и лазене. Също така вече може да прави по 3-4 самостоятелни стъпки. В момента усилено се работи върху подобряването на баланса и координацията, за да може да проходи.