Различният спасителен център

Начало на кампанията: 08.12.2021

Спасителният център на фондация „Еври Дог Метърс“ е дом на над 100 кучета, голяма част от тях със здравословни проблеми, изискващи медицински лечения или операции. Ние се целим да намалим страданието сред бездомните кучета чрез спасителни акции, намиране на дом на кучета, кастрационни кампании. Всяко едно куче, постъпващо при нас се ваксинира, обезпаразитява, кастрира, социализира, извежда на ежеседмични разходки и му се дава втори шанс за щастлив живот. Нашата цел е да дадем всичко от себе си да се намалят популациите на бездомни кучета по улиците.

Различният спасителен център
Кампанията се нуждае от 1 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS EVERY DOG

За кампанията

Нашият спасителен център в момента е дом на над 120 кучета, спасени от различни точки на България и съществува от октомври 2020 г.

Повечето от тях са имали много нещастни съдби преди да дойдат при нас – стреляни, заплашвани, прегазени от коли и оставени да лежат на пътя кучета.

Безброй изоставени малки кученца до кофи за боклук с минимален шанс за оцеляване навън на студа през зимните месеци, както и възрастни улични кучета или кучета от общински приюти, които най-вероятно ще прекарат остатъка от живота си при нас.

Независимо дали е само временна спирка на всичките тези животинчета преди да намерят постоянния си дом или място, където ще могат да доживеят живота си на спокойствие.

Нашата мисия е да осигурим възможно най-добрият живот за тях в открити, свободни пространства и да намалим страданието на бездомните животни в България.

Подходът на Every Dog Matters е много различен от повечето затворнически тип приюти за кучета, защото ние предоставяме на нашите сладки кученца:

  • огромни открити дворове, които не са пренаселени с кучета;
  • много редовни разходки (благодарение на нашите щедри доброволци!);
  • висококачествена храна, вместо възможно най-евтината, бедна на хранителни вещества храна, която обикновено се дава на кучетата по приютите;
  • възможно най-добрата медицинска помощ, включително превантивни грижи срещу дирофилариоза и др. заболявания;
  • постоянна социализация с хора (от страна на персонала и нашата растяща армия от доброволци);
  • непрекъснати усилия да се намерят техните постоянни домове.
letter Месечните ни разходи са свързани основно със спасяването на бездомничета, грижа за болни кучета, лечение, прегледи, манипулации, консумативи, наем на спасителния център, заплати за персонала, поддръжка на служебните ни коли.

Целта

Целевата сума от 1000 лв. месечно би била от огромна помощ за осигуряването на един по-добър живот за нашите кучета.

Всяко едно дарение е от значение и допринася за щастието и благополучието на нашите кучета!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!