Различният спасителен център

Различният спасителен център

Начало на кампанията: 08.12.2021
Цел: 1 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1810 1434 510 699 лв. 261 лв. 919 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 58 от 2 лв.21 от 5 лв.

За кампанията

Нашият спасителен център в момента е дом на над 120 кучета, спасени от различни точки на България и съществува от октомври 2020 г.

Повечето от тях са имали много нещастни съдби преди да дойдат при нас – стреляни, заплашвани, прегазени от коли и оставени да лежат на пътя кучета.

Безброй изоставени малки кученца до кофи за боклук с минимален шанс за оцеляване навън на студа през зимните месеци, както и възрастни улични кучета или кучета от общински приюти, които най-вероятно ще прекарат остатъка от живота си при нас.

Независимо дали е само временна спирка на всичките тези животинчета преди да намерят постоянния си дом или място, където ще могат да доживеят живота си на спокойствие.

Нашата мисия е да осигурим възможно най-добрият живот за тях в открити, свободни пространства и да намалим страданието на бездомните животни в България.

Подходът на Every Dog Matters е много различен от повечето затворнически тип приюти за кучета, защото ние предоставяме на нашите сладки кученца:

  • огромни открити дворове, които не са пренаселени с кучета;
  • много редовни разходки (благодарение на нашите щедри доброволци!);
  • висококачествена храна, вместо възможно най-евтината, бедна на хранителни вещества храна, която обикновено се дава на кучетата по приютите;
  • възможно най-добрата медицинска помощ, включително превантивни грижи срещу дирофилариоза и др. заболявания;
  • постоянна социализация с хора (от страна на персонала и нашата растяща армия от доброволци);
  • непрекъснати усилия да се намерят техните постоянни домове.
letter Месечните ни разходи са свързани основно със спасяването на бездомничета, грижа за болни кучета, лечение, прегледи, манипулации, консумативи, наем на спасителния център, заплати за персонала, поддръжка на служебните ни коли.