Подкрепа за животните!

Начало на кампанията: 12.04.2021

Ние сме група доброволци, която в свободното си време се занимава с ваксиниране, кастрация и обезпаразитяване на бездомни животни на територията на община Видин. Провеждаме образователни и благотворителни акции за лечението и кастрацията на възможно най-много бездомни и домашни животинки, намираме им приемни домове, осигуряваме лечение, подслон и храна.

Подкрепа за животните!
Кампанията се нуждае от 500 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DOBRINA

За кампанията

Сдружението е единственото формално организирано обединение на хора в гр. Видин. В дейността си подпомагаме и защитаваме не само бездомните животни, но и кастрацията и лечението на животни, чиито стопани нямат финансова възможност да покрият процедурите.

От години сдружението е поело грижите за около 50 кучета на специално обособено за целта място. По-голямата част от животните под нашите грижи са асоциални или с увреждания, прибрани от видинските улици.

За миналата календарна година са спасени от улицата, обезпаразитени и намерени домове на около бездомни 60 животни – кучета и котки, някои от които са осиновени в чужбина.

Броят не е изчерпателен предвид факта, че за част от намерените бебета животни за часове е намерен дом и не са водени в статистиката. Осигурена е кастрация на около 40 животни – котки и кучета.

letter Сдружението непрекъснато поема случаите на ранени или болни бездомни животни, като осигурява високоспециализирано лечение, при необходимост и в други градове - Козлодуй, Враца и София.

Целта

Целта на кампанията е да набере средства за храна, лечение, ваксини и кастрации на прибраните от сдружението бездомни кучета и котки, както и за кастрации и лечение на други бездомни животни.

Средствата от кампанията ще бъдат разпределени по следния начин:

  • Закупуване на кучешка храна на достъпна цена (за да я поръчаме на преференциална цена, трябва да закупим по-голямо количество)
  • Годишна ваксинация, която е неотложна и важна
  • Кастрации и лечение на бездомни животни
  • Медикаменти и специална храна за осиротели малки котки и кучета

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!