Подкрепа за животните!

Подкрепа за животните!

Начало на кампанията: 12.04.2021
Цел: 500 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
8137 1567 169 183 лв. 90 лв. 45 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 94 от 2 лв.10 от 5 лв.

За кампанията

Сдружението е единственото формално организирано обединение на хора в гр. Видин. В дейността си подпомагаме и защитаваме не само бездомните животни, но и кастрацията и лечението на животни, чиито стопани нямат финансова възможност да покрият процедурите.

От години сдружението е поело грижите за около 50 кучета на специално обособено за целта място. По-голямата част от животните под нашите грижи са асоциални или с увреждания, прибрани от видинските улици.

За миналата календарна година са спасени от улицата, обезпаразитени и намерени домове на около бездомни 60 животни – кучета и котки, някои от които са осиновени в чужбина.

Броят не е изчерпателен предвид факта, че за част от намерените бебета животни за часове е намерен дом и не са водени в статистиката. Осигурена е кастрация на около 40 животни – котки и кучета.

letter Сдружението непрекъснато поема случаите на ранени или болни бездомни животни, като осигурява високоспециализирано лечение, при необходимост и в други градове - Козлодуй, Враца и София.