Подкрепа за животните!

Начало на кампанията: 12.04.2021

Ние сме група доброволци, които в свободното си време се занимаваме с ваксиниране, кастрация и обезпаразитяване на бездомни животни на територията на община Видин. Провеждаме образователни и благотворителни акции за лечението и кастрацията на колкото се може повече бездомни и домашни животинки, намираме им приемни домове, осигуряваме лечение, подслон и храна.

Подкрепа за животните!
Кампанията се нуждае от 500 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS DOBRINA

За кампанията

Сдружението е единственото формално организирано обединение на хора в гр. Видин, което подпомага и защитава не само бездомните животни, чийто брой въпреки усилията на всички не намалява, но и подпомага кастрацията и лечението на животни, чиито стопани нямат финансова възможност за лечение и кастрация.

От години сдружението е поело грижите за около 50 кучета (броят се мени) на специално обособено за целта място, по-голямата част от които асоциални или с увреждания, прибрани от видинските улици, за които не е било възможно да се подсигурят домове.

За миналата календарна година са спасени от улицата, обезпаразитени и намерени домове на около бездомни 60 животни – кучета и котки, някои от които са осиновени в чужбина.

Броят не е изчерпателен предвид факта, че за част от намерените бебета- животни за часове е намерен дом и не са водени в статистиката. Подсигурена е кастрация на около 40 животни- котки и кучета.

letter Сдружението непрекъснато поема случаите на ранени или болни бездомни животни, като подсигурява високоспециализираното им лечение, включително при необходимост и в други градове - Козлодуй, Враца и София

Целта

Целта на кампанията е да набере средства за храна, лечение, ваксини и кастрации на прибраните от сдружението  бездомни кучета и котки, както и за кастрации и лечение на други бездомни животни.

Средствата от кампанията ще бъдат разпределени по следния начин:

 • Закупуване на кучешка храна на достъпна цена, но за да я поръчаме на преференциална цена, трябва да закупим по- голямо количество;
 • Годишна ваксинация, която е неотложна и важна
 • Кастрации и лечение на бездомни животни се извършва целогодишно за сметка на сдружението
 • Медикаменти и специална храна за осиротели малки котки и кучета

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!