Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Помогни на Павел!

Помогни на Павел!

Начало на кампанията: 18.02.2021
Цел: 47 680 лв.
Остават: 19 652 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
9321 685 65 6760 лв. 2911 лв. 7341 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Павел е роден недоносен, с много ниско тегло и впоследствие развива детска церебрална парализа – спастична квадрипареза.

Веднага е започната рехабилитация, логопед, водна терапия и психолог. Родителите провеждат рехабилитация на детето и в център “Рибем”.

През 2022 год. родителите на Павел взимат решение да направят консултация със специалисти  от западна Европа. Павел е прегледан от педиатър, невролог и кинезитерапевт във Франция.

Освен прегледите, на Павел са извършени и няколко процедури кинезитерапия по метода Бобат, Резултатите са добри, цените на услугите също, затова родителите решават лечението му да продължи във Франция.

Освен интензивната рехабилитация, която е на стойност около 30 евро за 30 минути, предстои да му бъде поставен ботокс, да се закупят нови шини, позициониращ стол и нов вертикализатор.

Средствата, необхoдими за всички рехабилитационни дейности са непосилни за семейството на Павел. В същото време всяка една дейност е много важна за неговото развитие. Затова родителите му продължават да търсят начини за да помогнат на Павел да навакса в развитието си и да има по-добър живот.

Общо за годината са необходими около 15 000 евро, които са налични по дарителските сметки на Павел.

Кампанията продължава за набиране на 15 000 евро за 2024 год.

letter През 2023 год. Павел ще провежда рехабилитация във Франция. Месечно терапията възлиза на 1000 евро. Детето вече е включено и в конна терапия, която подобрява седежа. За месец март е планирано поставяне на ботокс, чиято стойност е 2500 евро.