Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

За повече медици, които остават!

Начало на кампанията: 04.01.2021

Кампанията набира средства за финансово подпомагане на професионалното и кариерно развитие на младите медици в България.

За повече медици, които остават!
3 043 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS MLAD MEDIK

За кампанията

България е държава с прогресивно намаляващо население, вследствие на емиграция и отрицателен естествен прираст.

Изтичането на кадри е проблем в почти всяка една сфера на икономиката ни. Здравният сектор е един от най-засегнатите от тази пагубна тенденция. Хиляди български медици работят на запад в търсене на по-добър живот и професионална реализация. Без достатъчно кадри и качествено здравеопазване бъдещето на нацията ни е поставено под въпрос. Няма кой да ни помогне, ако не си помогнем сами!

Фондация Млади медици за България е неправителствена организация, учредена през aвгуст 2020 година, чиято основна цел е да намали и спре емиграцията на млади медицински кадри, като ги стимулира да останат и се реализират професионално тук, в България.

Фондацията подпомага финансово и професионално млади медици, както и студенти по медицина до 35 годишна възраст с ексклузивното условие да останат и работят в България.  Трудно можем да постигнем голямата цел сами.

Затова се обръщаме към всички съпричастни – инвестирайки в младите медици, инвестираме в собственото си здраве!

 

letter "Млади Медици за България" е основана от водещи професионалисти, за които задържането на младите медицински кадри в България се е превърнала в професионална и лична мисия.

Целта

Настоящата кампания цели набирането на 120 000 лв., с които ще бъдат подпомогнати първите 80 бенефициенти на фондацията през първото тримесечие на 2021 година.

 

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!