Подай ръка на животно в беда!

Начало на кампанията: 28.10.2020

Стремим се към промяна на общественото отношение към безстопанствените животни и животните в риск и беда. Апелираме към отговорно отношение към домашните любимци – кастрация, редовна и адекватна медицинска грижа, както и намаляване на броя на изхвърлени животни.

Подай ръка на животно в беда!
Кампанията се нуждае от 6 050 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DOGFOOD

За кампанията

Шепа приятели, обединени от горещата си любов към животните, са сърцето на СНСЦ „Спаси Живот – Дари Любов“. Покрай тях се трудят доброволци от почти цялата страна и неуморно се борят за поредното окаяно, наранено, никому ненужно бездомниче.

Обединени и единни, спасяват, стабилизират и щастливо задомяват кученца, но често коремчетата остават не достатъчно напълнени, а сметките в клиниката се трупат главоломно.

Но духът остава несломим – борим се за всеки един живот, за всяко туптящо сърциче, защото те също имат право на своя мек диван и топлата прегръдка на своето семейство.

Нашата гордост е че към момента сме задомили щастливо 3 309 наши бивши обитатели!

Искаме да продължава да расте тази бройка, искаме да намалее популацията на бездомните душици по улиците, горите и полята на България.

Искаме заедно да изградим едно бъдеще с по-висока култура и отговорност към животните и тяхното добруване и най-вече искаме да продължаваме да даваме и още един шанс на още една окаяна кучешка душица.

letter Знаем, че можем да разчитаме на вашата подкрепа, защото заедно можем всичко!

Целта

В нашият спасителен център ежедневно постъпват за лечение и стабилизиране нови кучета. Много често осъмваме с поредното мърдащо вързопче, оставено като непотребна вещ пред огражденията ни, а във всеки момент се грижим за прехраната и медицинските разноски на 150 кучета. Максималният ни капацитет достига 200.

Целта на нашата кампания е да имаме сигурни 6050 лева, които ще ни позволяват да покриваме ежемесечните си разноски.

Това ще ни даде свободата да стабилизираме още по-добре спасителният си център и да продължим да водим битката за още едно задомено българско бездомниче.

Разчитаме на помощ от всички наши последователи и съмишленици!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!