Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!
Подай ръка на животно в беда!

Подай ръка на животно в беда!

Начало на кампанията: 28.10.2020
Цел: 6 050 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
4367 1677 231 660 лв. 483 лв. 316 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Шепа приятели, обединени от горещата си любов към животните, са сърцето на СНСЦ „Спаси Живот – Дари Любов“. Покрай тях се трудят доброволци от почти цялата страна и неуморно се борят за поредното окаяно, наранено, никому ненужно бездомниче.

Обединени и единни, спасяват, стабилизират и щастливо задомяват кученца, но често коремчетата остават не достатъчно напълнени, а сметките в клиниката се трупат главоломно.

Но духът остава несломим – борим се за всеки един живот, за всяко туптящо сърциче, защото те също имат право на своя мек диван и топлата прегръдка на своето семейство.

Нашата гордост е че към момента сме задомили щастливо 3 309 наши бивши обитатели!

Искаме да продължава да расте тази бройка, искаме да намалее популацията на бездомните душици по улиците, горите и полята на България.

Искаме заедно да изградим едно бъдеще с по-висока култура и отговорност към животните и тяхното добруване и най-вече искаме да продължаваме да даваме и още един шанс на още една окаяна кучешка душица.

letter Знаем, че можем да разчитаме на вашата подкрепа, защото заедно можем всичко!