Дари – помогни на бездомниче!

Начало на кампанията: 27.10.2020

Кампанията има за цел да осигури подходящ терен за изграждане на убежище, където ще полагаме адекватни грижи за тези животни, които няма как да оцелеят на улицата.

Дари – помогни на бездомниче!
Кампанията се нуждае от 3 800 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DOBRA

За нас

Ние сме шепа съмишленици, създали фондация „Добрата Фея за бездомните животни“ в памет на кучето Фея, което имаше най-голямото сърце обвито в козина.

На 6 месечна възраст я приспахме, за да прекратим агонията й, след като „добър“ човек й подхвърли храна с антифриз. Ваксинирана, обезпаразитена и кастрирана Феичка нямаше време да се порадва на живота след улицата. Тя е нашата пътеводна звезда в мисията ни да помагаме на животни, които са имали нещастието да се родят, или да бъдат изхвърлени на улицата.

Посвещаваме цялото си свободно време за да могат хилядите нейни братчета и сестричета на улицата – бити, влачени, осакатявани, гладни и жадни, да получат адекватно отношение.

Понастоящем се грижим за 22 котета и 15 кучета настанени в приемни домове, без да включваме тези които обгрижваме на улицата.

За да са в хармония с хората е необходимо тяхното кастриране, ваксиниране, вътрешно и външно обезпаразитяване, и не на последно място изхранване.

Ние хората носим отговорност за тях – те не могат да говорят, но имат право да живеят достойно. Докато на улицата има скитащи, ровещи по кофите за малко храна, блъснати от коли или убити по жесток начин кучета и котки, ние винаги ще сме там и ще бъдем максимално полезни.

letter Искаме да научим стари, млади и учащи се хора, че ние носим отговорност за бездомните животни. От нас зависи да положим усилия, за да живеем в хармония с тях!

Целта

Поставили сме си амбициозната задача да намерим подходящ терен за изграждане на убежище, където ще полагаме адекватни грижи за тези животни, които няма как да оцелеят на улицата.

Същевременно продължаваме и ще продължаваме да кастрираме, ваксинираме, обезпаразитяваме, да полагаме необходимите медицински грижи и да изхранваме онези бездомничета, които продължават да живеят там. За да можем за изпълним целите си се нуждаем от 3800 лв. всеки месец.

Тази борба е непосилна за единици хора.
Приятели, молим Ви, да се обединим за спечелването й!

 

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!