Дари – помогни на бездомниче!

Дари – помогни на бездомниче!

Начало на кампанията: 27.10.2020
Цел: 3 800 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
6646 1142 107 155 лв. 26 лв. 10 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 106 от 2 лв.4 от 5 лв.

За нас

Ние сме шепа съмишленици, създали фондация „Добрата Фея за бездомните животни“ в памет на кучето Фея, което имаше най-голямото сърце обвито в козина.

На 6 месечна възраст я приспахме, за да прекратим агонията й, след като „добър“ човек й подхвърли храна с антифриз. Ваксинирана, обезпаразитена и кастрирана Феичка нямаше време да се порадва на живота след улицата. Тя е нашата пътеводна звезда в мисията ни да помагаме на животни, които са имали нещастието да се родят, или да бъдат изхвърлени на улицата.

Посвещаваме цялото си свободно време за да могат хилядите нейни братчета и сестричета на улицата – бити, влачени, осакатявани, гладни и жадни, да получат адекватно отношение.

Понастоящем се грижим за 22 котета и 15 кучета настанени в приемни домове, без да включваме тези които обгрижваме на улицата.

За да са в хармония с хората е необходимо тяхното кастриране, ваксиниране, вътрешно и външно обезпаразитяване, и не на последно място изхранване.

Ние хората носим отговорност за тях – те не могат да говорят, но имат право да живеят достойно. Докато на улицата има скитащи, ровещи по кофите за малко храна, блъснати от коли или убити по жесток начин кучета и котки, ние винаги ще сме там и ще бъдем максимално полезни.

letter Искаме да научим стари, млади и учащи се хора, че ние носим отговорност за бездомните животни. От нас зависи да положим усилия, за да живеем в хармония с тях!