Всяко дете заслужава история с бъдеще!

Начало на кампанията: 02.09.2020

Децата с проблеми в развитието и техните семейства имат нужда от грижата, която помага! 

Всяко дете заслужава история с бъдеще!
9 034 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS SEDEM

За кампанията

Ние познаваме историите на тези семейства, ние можем да помагаме!

Добрата помощ идва от правилните решения, адекватната грижа е силна, когато е навреме!

Необходимо е да има повече квалифицирани и опитни специалисти, повече съвременно оборудване, повече практики, терапевтични центрове и подкрепяща среда.

“Седем истории” е сдружение, което е посветено на търсене, осигуряване на терапевтично пространство и оборудвана среда за двойна грижа:

  • За децата с проблеми в развитието и техните семейства;
  • За специалистите, които имат професионална компетенция за терапевтично въздействие и за тези, които изграждат своята компетенция;

Вече има начало!

letter Сдружение “Седем истории” съвместно с Югозападния университет “Неофит Рилски” в гр. Благоевград стартира изграждането на специализирано терапевтично пространство за сензорно-базирана интервенция, психомоторна активност и комуникативна терапия. Залата се намира на територията на университета и е проектирана за терапевтично въздействие на деца от Аутистичен спектър, Нарушения на сензорната преработка и Дефицити в комуникативните умения при различни генетични и неврологично базирани диагнози.

Целта

Залата ще разполага със специализирано пространство и оборудване за наблюдение на терапевтичния процес с възможност студенти, специализанти и специалисти от академичните среди да надграждат уменията и професионалната си компетенция.

ЮЗУ “Неофит Рилски” се стреми да осигури високи стандарти в прилагането на научните постижения и да поддържа актуална връзка между теорията и практиката в терапевтичните методи.

Проектът е на етап ремонт и базово оборудване. Предстои монтиране на специализирани съоръжения за терапевтично сензорно и психомоторно въздействие.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!