Всяко дете заслужава история с бъдеще!

Всяко дете заслужава история с бъдеще!

Начало на кампанията: 02.09.2020
Цел: 500 000 лв.
Остават: 491 418 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1531 453 78 475 лв. 105 лв. 5175 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 9 от 2 лв.4 от 5 лв.

За кампанията

Детето – това е мечтата, най-силната обич и надежда за щастие. Съдбата на всяко семейство се променя с появата на децата и пулсира в синхрон с техните радости и нужди. Понякога се случва тази съдба да е трудна.

Ние познаваме историите на тези семейства, ние познаваме тези деца. Ние познаваме тревогата, тъгата и сълзите в очите на майките и бащите на децата с трудно проговаряне, аутистичен спектър, неврологични заболявания, генетични синдроми и други проблеми в развитието. Ние познаваме тяхното ежедневие. Те са в постоянна нужда от специални грижи и подкрепа.

Необходимо е да има повече квалифицирани и опитни специалисти, повече съвременно оборудване, повече практики, терапевтични центрове и подкрепяща среда. Нужна е повече съпричастност!

Сдружение „Седем истории“

Ние сме екип от успешно реализирани в професионалната си среда, вдъхновени и енергични хора. Вярваме, че можем да помогнем за създаването на повече възможности за подкрепа и грижа на семействата с деца с проблеми в развитието.

Искаме да постигнем поне СЕДЕМ добри неща за всяко дете и всяко семейство, което се нуждае от подкрепа! 

Реакции на деца със сензорни нарушения

?? Някои деца с нарушения в сензорната преработка:✔️ Пипат всичко, което видят.✔️ Стоят твърде близо, когато говорят с някого.✔️ Предпочитат да стоят надолу с главата.? Прочети цялата статия:https://7istorii.com/senzorna-integracia-polezni-suveti-za-roditeli-chast-2/

Публикувахте от Седем истории в Вторник, 25 август 2020 г.

letter Техните истории заслужават по-добро бъдеще! Можем и трябва да направим повече!