Всяко дете заслужава история с бъдеще!

Всяко дете заслужава история с бъдеще!

Начало на кампанията: 02.09.2020
Цел: 100 000 лв.
Остават: 91 002 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1545 564 114 475 лв. 105 лв. 5175 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 5 от 2 лв.3 от 5 лв.

За кампанията

Ние познаваме историите на тези семейства, ние можем да помагаме!

Добрата помощ идва от правилните решения, адекватната грижа е силна, когато е навреме!

Необходимо е да има повече квалифицирани и опитни специалисти, повече съвременно оборудване, повече практики, терапевтични центрове и подкрепяща среда.

“Седем истории” е сдружение, което е посветено на търсене, осигуряване на терапевтично пространство и оборудвана среда за двойна грижа:

  • За децата с проблеми в развитието и техните семейства;
  • За специалистите, които имат професионална компетенция за терапевтично въздействие и за тези, които изграждат своята компетенция;

Вече има начало!

letter Сдружение “Седем истории” съвместно с Югозападния университет “Неофит Рилски” в гр. Благоевград стартира изграждането на специализирано терапевтично пространство за сензорно-базирана интервенция, психомоторна активност и комуникативна терапия. Залата се намира на територията на университета и е проектирана за терапевтично въздействие на деца от Аутистичен спектър, Нарушения на сензорната преработка и Дефицити в комуникативните умения при различни генетични и неврологично базирани диагнози.