Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Всяко дете заслужава история с бъдеще!

Начало на кампанията: 02.09.2020

Изграждане на център за диагностика, терапия и превенция на деца с проблеми в развитието и нарушения на комуникацията.

Всяко дете заслужава история с бъдеще!
8 907 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS SEDEM

За кампанията

Детето – това е мечтата, най-силната обич и надежда за щастие. Съдбата на всяко семейство се променя с появата на децата и пулсира в синхрон с техните радости и нужди. Понякога се случва тази съдба да е трудна.

Ние познаваме историите на тези семейства, ние познаваме тези деца. Ние познаваме тревогата, тъгата и сълзите в очите на майките и бащите на децата с трудно проговаряне, аутистичен спектър, неврологични заболявания, генетични синдроми и други проблеми в развитието. Ние познаваме тяхното ежедневие. Те са в постоянна нужда от специални грижи и подкрепа.

Необходимо е да има повече квалифицирани и опитни специалисти, повече съвременно оборудване, повече практики, терапевтични центрове и подкрепяща среда. Нужна е повече съпричастност!

Сдружение „Седем истории“

Ние сме екип от успешно реализирани в професионалната си среда, вдъхновени и енергични хора. Вярваме, че можем да помогнем за създаването на повече възможности за подкрепа и грижа на семействата с деца с проблеми в развитието.

Искаме да постигнем поне СЕДЕМ добри неща за всяко дете и всяко семейство, което се нуждае от подкрепа! 

Реакции на деца със сензорни нарушения

?? Някои деца с нарушения в сензорната преработка:✔️ Пипат всичко, което видят.✔️ Стоят твърде близо, когато говорят с някого.✔️ Предпочитат да стоят надолу с главата.? Прочети цялата статия:https://7istorii.com/senzorna-integracia-polezni-suveti-za-roditeli-chast-2/

Публикувахте от Седем истории в Вторник, 25 август 2020 г.

letter Техните истории заслужават по-добро бъдеще! Можем и трябва да направим повече!

Целта

Изграждането на център за терапевтична работа с децата с проблеми в развитието и комуникацията е част от доброто бъдеще за всяка трудна детска история!

Подкрепете ни!  

zastesaotautizma

? Проучване на университета в Уисконсин, Медисън, излиза с тези данни за стреса, който преживяват семействата с деца от аутистичния спектър. ✅ Виж повече тук ???https://7istorii.com/stres-maiki-na-deca-s-autism/

Публикувахте от Седем истории в Сряда, 29 юли 2020 г.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!