Живот със синдром на Даун!

Живот със синдром на Даун!

Начало на кампанията: 14.04.2020
Цел: 43 140 лв.
Остават: 42 590 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
189 10 0 230 лв. 86 лв. 25 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За нас

Основната ни дейност е да реализираме видеоклипове чрез които запознаваме обществото с диагнозата синдром на Даун и по този начин създаваме актуална информация за най-честата генетична аномалия – синдром на Даун.

Показваме възможностите, които имат, както и резултатите, които могат да постигнат хората със синдром на Даун чрез личния пример и развитието на Микаела, която е със синдром на Даун.

Ние запознаваме обществото и предизвикаваме реална промяна в България, като показваме, че животът със синдром на Даун е възможен и дори щастлив, и че дете с тази диагноза може да се развива, да учи и да постига добри резултати.

Нашите видеа ни превърнаха в инфлуенсъри, защото над 150 000 души ни харесват, подкрепят, следват в социалните канали Живот със Синдром на Даун в ютуб и фейсбук и lifewithdownsyndrome в instagram.

Последователите ни споделят, че ние влияем на нагласите и отношението им към хората със синдром на Даун. А видеоклиповете ни са гледани вече над 18 000 000 пъти!

letter Всяка една терапия със специалист, всяко едно допълнително занимание е и допълнителен шанс за по-добро развитие. Много е важно децата от малки да имат тази възможност, за да разгърнат потенциала и способностите си от най-ранна детска възраст и след това да надграждат своите умения и постижения.