Живот със синдром на Даун!

Начало на кампанията: 14.04.2020

Фондация „Живот със Синдром на Даун“ подпомага развитието на 57 децата със синдром на Даун от 9 града в България /Варна, Добрич, София, Дупница, Стара Загора, Габрово, Севлиево, Гълъбово, Пловдив/ чрез осигуряване на безплатни допълнителни дейности и занимания – адаптирано плуване, музикотерапия, физиотерапия и арт терапия.

Живот със синдром на Даун!
517 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS PROEKTI

За нас

Основната ни дейност е да реализираме видеоклипове чрез които запознаваме обществото с диагнозата синдром на Даун и по този начин създаваме актуална информация за най-честата генетична аномалия – синдром на Даун.

Показваме възможностите, които имат, както и резултатите, които могат да постигнат хората със синдром на Даун чрез личния пример и развитието на Микаела, която е със синдром на Даун.

Ние запознаваме обществото и предизвикаваме реална промяна в България, като показваме, че животът със синдром на Даун е възможен и дори щастлив, и че дете с тази диагноза може да се развива, да учи и да постига добри резултати.

Нашите видеа ни превърнаха в инфлуенсъри, защото над 150 000 души ни харесват, подкрепят, следват в социалните канали Живот със Синдром на Даун в ютуб и фейсбук и lifewithdownsyndrome в instagram.

Последователите ни споделят, че ние влияем на нагласите и отношението им към хората със синдром на Даун. А видеоклиповете ни са гледани вече над 18 000 000 пъти!

letter Всяка една терапия със специалист, всяко едно допълнително занимание е и допълнителен шанс за по-добро развитие. Много е важно децата от малки да имат тази възможност, за да разгърнат потенциала и способностите си от най-ранна детска възраст и след това да надграждат своите умения и постижения.

Целта

Много е важно, че фондация „Живот със Синдром на Даун“ има създадени 4 проекта и подкрепя 57 деца през 2020г, но още по-важно е тази подкрепа да продължи, за да продължи и развитието на децата и да не загубят постигнатото. Защото всеки успех е свързан с постоянство, много системна работа и упоритост!

Необходимата сума за всички проекти е 43 140 лв за 57 деца за 2021 г. за:

 • Физиотерапия
 • Арт терапия
 • Адаптирано плуване
 • Музикотерапия

Благодарим на всеки дарител, който ще подкрепи 57 деца със синдром на Даун и през 2021 г.!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!