Те могат и успяват със синдром на Даун
DMS PLUVANE

Те могат и успяват със синдром на Даун

Кампанията ще получи финансиране за децата по плуване във Варна, затова набирането на дарения е прекратено.

Сподели

Заедно събрахме 929 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
404 15 2 375 лв. 0 лв. 110 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

Искаш ли да помогнеш на дете със синдром на Даун да спечели златен медал и да се развива?

Да, това е напълно възможно!

И се случва с проекта по адаптирано плуване на фондация „Живот със Синдром на Даун“. Ти можеш да си част от този успех, за да продължат нашите слънчеви спортисти да плуват.

Ражда се дете със синдром на Даун. И сега накъде? Има ли път? Възможен ли е неговия живот?

А вярваш ли, че може да е дори щастлив и изпълнен с любов, усмивки и успехи? Отговорът е ДА, ако има кой да го подкрепи, да му даде шанс и да повярва в неговите възможности.

Ние от фондация „Живот със Синдром на Даун“ доказваме, че всяко слънчево дете може да се развива и да има щастлив и достоен живот!

Децата със синдром на Даун имат по-слаб мускулен тонус. За да проходят навреме е от решаващо значение ежедневната работа в семейството и с терапевти. С прохождането двигателното им развитие не приключва.

Затова плуването е ценно за тях, защото стимулира физическото и психическото развитие, подобрява координацията, нервната система и действа положително върху цялото тяло.

letter Ние дадохме възможност на 20 деца от София, Варна и Габрово от 2018 г до края на 2022 г да плуват целогодишно и напълно безплатно. Целта е и през 2023 г. децата да продължат да се развиват и да не загубят всичко постигнато.