Уютен интериор в 156 ОбУ „Васил Левски“

Начало на кампанията: 15.11.2019

Екипът на 156 ОбУ „Васил Левски“, Кремиковци се гордеем с нашето училище и се стремим всички да говорят за него с любов и вдъхновение. Искаме нашите ученици да се чувстват уютно тук и да идват с удоволствие в клас.

Уютен интериор в 156 ОбУ „Васил Левски“
22 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS INTERIOR

За кампанията

Имаме 150 ученици, зад които стоят още 4 пъти по толкова родители и близки. Общността на квартал Кремиковци е от около 3 000 души и погледът ежедневно е насочен към случващото се в училище.

Домовете на хората са с различна визия и уют, но училището трябва да е най-доброто място за обитаване и преживяване на позитивни емоции.

Работим по проект за обновяване на училищната среда и превръщането й в оазис за съхранение на българските традиции, фолклор и народно творчество.

letter По стените на класните стаи и общите помещения се поставят тапети с кадри от битови празници, текстове на народни песни, поговорки и пословици. Преди поставянето на тапетите, които са дарение, стените се нуждаят от ремонт - шпакловане, боядисване. Необходими са ни средства за материали, бои, четки.

Целта

До момента с труда на учители, персонал, родители и ученици сме обновили два етажа и предстои работа по следващите два и класните стаи в тях. Интериорният проект и тапетите са дарение по спечелен проект „Обичам моето училище“, финансиран от фондация ЛайтСорс. Материалите за ремонта и трудът на фирмата за строителни дейности, които не можем да извършим сами възлизат на сума от 18 000 лева. Кампанията е за 3000 лева до декември и ще я продължим следващата година.

Очакваме ви, скъпи дарители, бивши ученици и хора от общността да споделите празничните мигове с нас. Учиището ще бъде отворено за повече инициативи, работилници и добри практики и обмени с училища.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!