Уютен интериор в 156 ОбУ „Васил Левски“
DMS INTERIOR

Уютен интериор в 156 ОбУ „Васил Левски“

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 22 лв.

Брой еднократни SMS-и от 2 лв. Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
12 0 0 0 10 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв. 0 от 5 лв. 0 от 10 лв.

За кампанията

Имаме 150 ученици, зад които стоят още 4 пъти по толкова родители и близки. Общността на квартал Кремиковци е от около 3 000 души и погледът ежедневно е насочен към случващото се в училище.

Домовете на хората са с различна визия и уют, но училището трябва да е най-доброто място за обитаване и преживяване на позитивни емоции.

Работим по проект за обновяване на училищната среда и превръщането й в оазис за съхранение на българските традиции, фолклор и народно творчество.

letter По стените на класните стаи и общите помещения се поставят тапети с кадри от битови празници, текстове на народни песни, поговорки и пословици. Преди поставянето на тапетите, които са дарение, стените се нуждаят от ремонт - шпакловане, боядисване. Необходими са ни средства за материали, бои, четки.