За любовта, която маха с опашка!

Начало на кампанията: 13.09.2019

Дари за изхранването на кучетата и котетата в Спасителния център на сдружение „ПЕТ СИСТЪРС”!

За любовта, която маха с опашка!
Кампанията се нуждае от 3 500 лв. месечно
748 лв. дарени този месец остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS PETS

За кампанията

Вярваме, че доброто може да се мултиплицира, когато се споделя!

Затова искаме да споделим с вас кучешките усмивки и котешкото мъркане от нашият Спасителен център „Едно добро начало”, създаден от сдружение „ПЕТ СИСТЪРС”.

За съжаление проблемът с безстопанствените кучета все още не намира стабилно и хуманно решение, но много хора с големи сърца са се ангажирали да помогат, тъй като липсва централизирано финансиране за кастрация, лечение и задомяване.

Всичко се случва с големите усилия на нашите доброволци и дарители. И вие можете да бъдете част от тези хора, защото с вашето дарение ще изхраним и намерим дом на 60 кучета и 40 котки, които понастоящем обитават спасителния ни център в покрайнините на град София и чиято издръжка месечно възлиза на 3 400 лева.

Гордеем се с нашата работа, защото колкото и да е клиширано, променяме съдби. Не само кучешки, но и човешки.

Работим активно с деца, помагаме на други неправителствени организации, опитваме се да въздействаме с позитивизма си на мисленето, като показваме колко любов може да даде едно куче или коте.

Затова в нашата Фейсбук страница често ще видите щастливия край в историята на някой косматко, ще видите усмивката му в прегръдките на неговия човек или радостта от свободния бяг в полето, след като години е живял на метър верига.

Станете част от това добро като дарите за месечното изхранване на опашатковците!

letter От създаването на спасителния център през 2016 година до този момент сме намерили домове на над 400 кучета и 60 котки, като работим с организации главно в Германия.

Целта

Необходими са ни 3 400 лева за месечната издръжка за храна. С вашето дарение ще закупим гранулирана и консервирана храна, както за кучета, така и за котки.

Ние сме малка група хора, обединени в желанието си да помогнем при решаването на проблемите, произтичащи от високия брой безстопанствени животни.

Един от начините за разрешаване на този проблем е кастрацията, лечението, регистрацията, социализирането и задомяването на безстопанствени кучета и котки, като за целта създадохме Спасителен център за животни в риск, ситуиран в промишлената зона на с. Кривина, район Панчарево, Столична община с капацитет 65 кучета и 20 котки.

Центърът е регистриран като животновъден обект в БАБХ с удостоверение № 27 / 16.04.2021 година – от създаването на центъра до този момент сме намерили домове на над 1500 кучета, като работим с организации главно в Германия. Наши кучета има осиновени в Англия, Австрия, Холандия, Англия, Швейцария и Швеция.

С предимство се приемат животни в риск – болни, наранени, бебета без майка, възрастни кучета и котки, пострадали кучета и котки и животни от високорискови места – места, на които често се случват умишлени умъртвявания чрез стрелба, разхвърляне на отрова и други.

Ето къде можете да научите повече за нас и нашите опашатковци: www.petsisters.eu

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!