За любовта, която маха с опашка!

За любовта, която маха с опашка!

Начало на кампанията: 13.09.2019
Цел: 3 500 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
5583 2546 500 870 лв. 190 лв. 2579 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 70 от 2 лв.12 от 5 лв.

За кампанията

Вярваме, че доброто може да се мултиплицира, когато се споделя!

Затова искаме да споделим с вас кучешките усмивки и котешкото мъркане от нашият Спасителен център „Едно добро начало”, създаден от сдружение „ПЕТ СИСТЪРС”.

За съжаление проблемът с безстопанствените кучета все още не намира стабилно и хуманно решение, но много хора с големи сърца са се ангажирали да помогат, тъй като липсва централизирано финансиране за кастрация, лечение и задомяване.

Всичко се случва с големите усилия на нашите доброволци и дарители. И вие можете да бъдете част от тези хора, защото с вашето дарение ще изхраним и намерим дом на 60 кучета и 40 котки, които понастоящем обитават спасителния ни център в покрайнините на град София и чиято издръжка месечно възлиза на 3 400 лева.

Гордеем се с нашата работа, защото колкото и да е клиширано, променяме съдби. Не само кучешки, но и човешки.

Работим активно с деца, помагаме на други неправителствени организации, опитваме се да въздействаме с позитивизма си на мисленето, като показваме колко любов може да даде едно куче или коте.

Затова в нашата Фейсбук страница често ще видите щастливия край в историята на някой косматко, ще видите усмивката му в прегръдките на неговия човек или радостта от свободния бяг в полето, след като години е живял на метър верига.

Станете част от това добро като дарите за месечното изхранване на опашатковците!

letter От създаването на спасителния център през 2016 година до този момент сме намерили домове на над 400 кучета и 60 котки, като работим с организации главно в Германия.