Кампания за животни в нужда на ДОГ ХЕЛП БГ

Кампания за животни в нужда на ДОГ ХЕЛП БГ

Начало на кампанията: 01.07.2019
Цел: 5 000 лв. месечно
Остават: 2 424 лв.
Брой еднократни SMS-и от 2 лв. Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
121161 66928 8689 4 975 лв. 596 лв. 123 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 872 от 2 лв. 144 от 5 лв. 4 от 10 лв.

За кампанията

Ние вярваме, че зависимите от хората животни като кучето и котката трябва да имат сигурни домове, в които да са защитени от променливите климатични условия, агресията на недобронамерени лица, да бъдат хранени, обгрижвани и обичани.

За изминалата  почти година сдружението е успяло да спаси, кастрира, излекува и задоми стотици животни. А отделно ежемесечно се грижим за над 40 безстопанствени животни, осигурявайки им храна и медицински грижи.

Спомагаме намирането на надеждни домове и любящи осиновители на спасените от нас животни в България и в чужбина при пълно съблюдаване на действащите закони в съответните държави. Чрез своите кампании и обществено полезна дейност „ДОГ ХЕЛП БГ“ цели да възпита и утвърди идеята за ценността на всеки живот.

Сътрудничим с Министерство на вътрешните работи и Българска агенция по безопасност на храните при проверки на кастрационни центрове, домашни адреси, общински приюти и частни приюти за прояви на нехуманно, жестоко отношение или неправилно отглеждане; в гореописаните случаи изземваме животните от техните стопани и/или приюти и ги транспортираме до безопасна за тях среда на отглеждане, търсим им домове и ги лекуваме.

Малкият екип на сдружението приема и се отзовава на сигнали от цялата страна. Сблъсквали сме се със случаи на изключителна жестокост и агресия, от една страна, и от друга – на тотално безхаберие и немарливост от страна на собственици на животни, които чрез действията си или липсата на такива обричат невинни същества на живот, изпълнен със страдание и страх.

letter Ние се издържаме изцяло от даренията на хора, съпричастни с каузата ни. Независимо, че средствата почти никога не стигат, ние не отказваме да поемем спешен случай на животно в беда, като при това не обвързваме хората, търсещи помощ, със заплащане.