17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS DOGHELP – кампания за животни в нужда на ДОГ ХЕЛП БГ

Кампанията е стартирала на: 01.07.2019
DMS DOGHELP – кампания за животни в нужда на ДОГ ХЕЛП БГ
 • Необходима сума: 5 000 лв. месечно
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 10 лв.
 • Събрани през ОББ: 30 лв.
 • Изпратени SMS: 10727 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 450 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 271 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DOGHELP

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и A1)

За кампанията

Сдружение с нестопанска цел в обществена полза „ДОГ ХЕЛП БГ“ е създадено през 2018 от няколко доброволци и е посветило усилията си на защитата, спасяването, лечението, отглеждането, задомяването и подобряването на живота на животни в беда, на безстопанствени кучета и котки, както и на болни и изоставени животни.

doghelp 6

Вярваме, че зависимите от хората животни като кучето и котката трябва да имат сигурни домове, в които да са защитени от променливите климатични условия, агресията на недобронамерени лица, да бъдат хранени, обгрижвани и обичани. За изминалата  почти година сдружението е успяло да спаси, кастрира, излекува и задоми стотици животни. А отделно ежемесечно се грижим за над 40 безстопанствени животни, осигурявайки им храна и медицински грижи.

Спомагаме намирането на надеждни домове и любящи осиновители на спасените от нас животни в България и в чужбина при пълно съблюдаване на действащите закони в съответните държави. Чрез своите кампании и обществено полезна дейност „ДОГ ХЕЛП БГ“ цели да възпита и утвърди идеята за ценността на всеки живот.

Сътрудничим с Министерство на вътрешните работи и Българска агенция по безопасност на храните при проверки на кастрационни центрове, домашни адреси, общински приюти и частни приюти за прояви на нехуманно, жестоко отношение или неправилно отглеждане; в гореописаните случаи изземваме животните от техните стопани и/или приюти и ги транспортираме до безопасна за тях среда на отглеждане, търсим им домове и ги лекуваме.

Малкият екип на сдружението приема и се отзовава на сигнали от цялата страна. Сблъсквали сме се със случаи на изключителна жестокост и агресия, от една страна, и от друга – на тотално безхаберие и немарливост от страна на собственици на животни, които чрез действията си или липсата на такива обричат невинни същества на живот, изпълнен със страдание и страх.

Ние се издържаме изцяло от даренията на хора, съпричастни с каузата ни. Независимо, че средствата почти никога не стигат, ние не отказваме да поемем спешен случай на животно в беда, като при това не обвързваме хората, търсещи помощ, със заплащане.

Нашата цел е да оказваме помощ на нуждаещи се животни, да ги закриляме и предпазваме от човешката жестокост, да популяризираме хуманното отношение към тях, както и да редуцираме популацията на бездомни животни.

Необходими са ни около 5000 лева месечно за лечение, настаняване на безопасно място, транспорт и търсене на осиновители на бездомни, болни и малтретирани животни, за което разчитаме единствено на дарители.

Благодарим за подкрепата!

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DOGHELP

на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и A1)