Заедно да завършим храма!

Начало на кампанията: 05.06.2019

Благодарим на всички спонсори и дарители, които подкрепиха проекта до сега за построяването на храма „Свети Свети Апостоли Петър и Павел“ в с. Джигурово, общ. Сандански. С Божието благоволение чрез Вас започнахме от кота нула и както се вижда, остава съвсем малко да завършим фасадата на храма и да започнем изграждането на вътрешните довършителни работи, иконостаса и олтара. Вярваме, че ще продължите да подкрепяте проекта, за да може скоро всички да чуем камбанения звън от центъра на нашето село. Да продължим напред и да съберем още 100 000 лева. Благодарим от сърце!

Заедно да завършим храма!
12 148 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS PRAVOSLAVIE

За кампанията

Обръщаме се към всички православни хора  добра с воля, към всички сънародници, независимо от това къде се намират, към всички, за които е скъпа нашата земя, нашата памет и нашата история – Настоятелството на храма в с. Джигурово, община Сандански, търси благотворителна помощ за строителството на новия храм в чест на Св.Св. апостоли Петър и Павел!

Божият храм е място за събиране на всички нас. През 2003 г. с благословението на Неврокопсксия Митрополит Натанаил и община Сандански бе учредено правото на строеж за този храм в центъра на нашето село.

До 2016 г. беше ограден само парцела в центъра на селото. През 2016 възобновихме инициативата за построяването на храма и с благословията на новия Неврокопски митрополит Серафим.

Започнахме от празен парцел в центъра на селото и сега сме почти готови. Нуждаем се от вашата помощ, за да довършим започнатато.

Разчитаме изцяло на дарителска помощ!

letter Благодарим на всички спонсори и дарители, които подкрепиха проекта до сега за построяването на храма „Свети Свети Апостоли Петър и Павел“ в с. Джигурово, общ. Сандански. С Божието благоволение чрез Вас започнахме от кота нула и както се вижда, остава съвсем малко да завършим фасадата на храма и да започнем  изграждането на вътрешните довършителни работи, иконостаса и олтара.

Целта

Вярваме, че ще продължите да подкрепяте проекта, за да може скоро всички да  чуем камбанения звън от центъра на нашето село.

Да продължим  напред и да съберем още 100 000 лева. Благодарим от сърце!

 

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!