Заедно да завършим храма!

Начало на кампанията: 05.06.2019

Обръщаме се към всички православни хора за благотворителна помощ! ​Да завършим заедно построяването на праволсавния храм в село Джигурово, община Сандански! Необходими са ни още 120 000 лева

Заедно да завършим храма!
9 998 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS PRAVOSLAVIE

За кампанията

Обръщаме се към всички православни хора  добра с воля, към всички сънародници, независимо от това къде се намират, към всички, за които е скъпа нашата земя, нашата памет и нашата история – Настоятелството на храма в с. Джигурово, община Сандански, търси благотворителна помощ за строителството на новия храм в чест на Св.Св. апостоли Петър и Павел!

Божият храм е място за събиране на всички нас. През 2003 г. с благословението на Неврокопсксия Митрополит Натанаил и община Сандански бе учредено правото на строеж за този храм в центъра на нашето село.

До 2016 г. беше ограден само парцела в центъра на селото. През 2016 възобновихме инициативата за построяването на храма и с благословията на новия Неврокопски митрополит Серафим.

Започнахме от празен парцел в центъра на селото и сега сме почти готови. Нуждаем се от вашата помощ, за да довършим започнатато.

Разчитаме изцяло на дарителска помощ!

letter За съжаление средствата са недостатъчни за да  продължим и да завършим  строителството на Църквата. Необходими са още 120 000 лв.!

Целта

Това строителство се осъществява с помощта  на фирма „Монолит” от гр. Сандански, жителите на селото и дарители  от цяла България.

Необходими са още 120 000 лв.

 

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!