Заедно да завършим храма!

Начало на кампанията: 05.06.2019

Обръщаме се към всички православни хора за благотворителна помощ! ​Да завършим заедно построяването на праволсавния храм в село Джигурово, община Сандански! Необходими са ни още 120 000 лева

Заедно да завършим храма!
11 667 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS PRAVOSLAVIE

За кампанията

Обръщаме се към всички православни хора  добра с воля, към всички сънародници, независимо от това къде се намират, към всички, за които е скъпа нашата земя, нашата памет и нашата история – Настоятелството на храма в с. Джигурово, община Сандански, търси благотворителна помощ за строителството на новия храм в чест на Св.Св. апостоли Петър и Павел!

Божият храм е място за събиране на всички нас. През 2003 г. с благословението на Неврокопсксия Митрополит Натанаил и община Сандански бе учредено правото на строеж за този храм в центъра на нашето село.

До 2016 г. беше ограден само парцела в центъра на селото. През 2016 възобновихме инициативата за построяването на храма и с благословията на новия Неврокопски митрополит Серафим.

Започнахме от празен парцел в центъра на селото и сега сме почти готови. Нуждаем се от вашата помощ, за да довършим започнатато.

Разчитаме изцяло на дарителска помощ!

letter За съжаление средствата са недостатъчни за да  продължим и да завършим  строителството на Църквата. Необходими са още 120 000 лв.!

Целта

Това строителство се осъществява с помощта  на фирма „Монолит” от гр. Сандански, жителите на селото и дарители  от цяла България.

Необходими са още 120 000 лв.

 

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!