Скъпи дарители, партньори и съмишленици, информираме ви, чe статистиката за SMS даренията в сайта в момента не отразява даренията чрез SMS от август и септември. Работи се по възстановяването й. Приемете извиненията ни за причиненото неудобство и ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!
Заедно да завършим храма!

Заедно да завършим храма!

Начало на кампанията: 05.06.2019
Цел: 200 000 лв.
Остават: 188 685 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1251 30 36 1511 лв. 5378 лв. 2935 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Обръщаме се към всички православни хора  добра с воля, към всички сънародници, независимо от това къде се намират, към всички, за които е скъпа нашата земя, нашата памет и нашата история – Настоятелството на храма в с. Джигурово, община Сандански, търси благотворителна помощ за строителството на новия храм в чест на Св.Св. апостоли Петър и Павел!

Божият храм е място за събиране на всички нас. През 2003 г. с благословението на Неврокопсксия Митрополит Натанаил и община Сандански бе учредено правото на строеж за този храм в центъра на нашето село.

До 2016 г. беше ограден само парцела в центъра на селото. През 2016 възобновихме инициативата за построяването на храма и с благословията на новия Неврокопски митрополит Серафим.

Започнахме от празен парцел в центъра на селото и сега сме почти готови. Нуждаем се от вашата помощ, за да довършим започнатато.

Разчитаме изцяло на дарителска помощ!

letter За съжаление средствата са недостатъчни за да  продължим и да завършим  строителството на Църквата. Необходими са още 120 000 лв.!