Вкусната градинка – уроци от природата за всички!

Вкусната градинка – уроци от природата за всички!

Начало на кампанията: 20.03.2019
Цел: 2 000 лв.
Остават: 754 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
42 2 0 150 лв. 50 лв. 1000 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 1 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Ние разработваме и прилагаме иновативни методи за солидарна подкрепа и усойчиво развитие на общностите чрез силата на екосистемния дизайн, неформалното образование, изкуството и доброволчеството, за да се научим да създаваме, да учим през целия си живот, и да живеем заедно създавайки един по-добър и усмихнат свят за всички.

Интересът към създаване на „вкусни образователни градинки“ нараства, всеки сезон получаваме нови заявки за подкрепа при създаване и провеждане на занимания по екосистемен дизайн с децата.

Чрез платформата www.gradinka.zaedno.net осигуряваме свободен достъп до богата колекция от полезни ресурси. Но поради спецификата на работата и местоположението си, много учители и родители не успяват да ползват ефективно наличните виртуални ресурси – те все още имат нужда от Наръчник в печатен формат, който да вземат със себе си в класната стая или да изнесат навън, при работа с децата в градинката. 

 

letter Ние сме дълбоко убедени, че писаното знание е съкровище, което има силата да пренася човешкия опит и вдъхновение, отвъд времето и пространството! Печатният формат на Наръчника за вкусната градинка ще осигури дългосрочна експертна подкрепа за бъдещето на тази отлична екологична и образователна практика!