Кажи „Не!“ на ненужното страдание!

Искаш ли да помогнеш да бъдат чути безгласните? КАЖИ е призив към теб, който виждаш несправедливостта и огромното страдание на животните, но не можеш да стоиш безучастен и искаш промяна.

Кажи „Не!“ на ненужното страдание!
Кампанията се нуждае от 1 000 лв. месечно
Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ZOV

За кампанията

Ние сме единствената организация в България фокусирана основно върху защитата на животни в индустриалното животновъдство. Животниq прекарващи живота си наблъскани в клетки, неспособни да извършват естественото си поведение, често ранени, страдащи и уплашени. Животни, чиито зов за помощ рядко достига до обществото – безгласни.

Вярваме, че един по-справедлив свят, в който се отнасяме към животните с уважание и състрадание, е възможен. Стремим се да предотвратим възможно най-много от страданието на възможно най-

голям брой животни като изискваме промени в законодателството, нормативната уредба и фирмените политики на компании. Не пренебрегваме и нуждата от информираност на обществото за жестоките практики в индустрията, защото без обществена подкрепата институционалната и корпоративната промяна са непостижими.

Първият ни и основен проект, който все още тече, е кампанията за забрана на фермите за ценни кожи.

Организирахме Национална гражданска инициатива за забрана на добива на ценни кожи в България, която бе подписана от 51 хил. български граждани и през септември 2019 г. в Парламента беше внесен законопроект за забрана.

В момента гласуването му продължава да се отлага системно от депутатите, но ние няма да спрем да напомняме, че е крайно време забраната да се случи и, че всеки изминал ден обрича хиляди норки на страдание и смърт. 

letter Нека заедно спрем ненужната жестокост! Нека твоят глас бъде гласът на безгласните!

Целта

С помощта на твоята финансова подкрепа през 2020 г. ще продължим борбата си за забрана на фермите за ценни кожи и ще започнем да работим за подобряване на условията за живот на стотици хиляди кокошки.

Благодарение на теб можем да променим съдбата на животните! 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!