17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS ZOV – Кажи „Не!“ на ненужното страдание!

Кампанията е стартирала на: 15.03.2019
DMS ZOV – Кажи „Не!“ на ненужното страдание!
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 25 лв.
 • Събрани през ОББ: 15 лв.
 • Изпратени SMS: 446 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 37 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 6 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ZOV Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ZOV на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Кампанията е сред каузите в националната дарителска инициатива „България дарява“!

Искаш ли да помогнеш да бъдат чути безгласните?

КАЖИ е призив към теб, който виждаш несправедливостта и огромното страдание на животните, но не можеш да стоиш безучастен и искаш промяна. Ние сме единствената организация в България фокусирана главно върху защитата на животни в индустриалното животновъдство. Животни прекарващи живота си наблъскани в клетки, неспособни да извършват естественото си поведение, често ранени, страдащи и уплашени, но безгласни.

banner zov

КАЖИ – Кампании и Активизъм за Животните в Индустрията е сдружение с нестопанска цел в обществена полза и работи за създаването на по-справедлив и състрадателен свят за животните. 

Нашата основна цел е да помогнем на възможно най-много животни, които биват експлоатирани във всички сфери на човешката дейност, и да допринесем за създаването на по-справедлив и състрадателен свят.

Първият ни и основен проект, който все още тече, е кампания за забрана на фермите за ценни кожи. Организирахме Национална гражданска инициатива за забрана на добива на ценни кожи в България, която бе подписана от 51 хил. български граждани и сега предстои да бъде внесен законопроект за забрана в Парламента.

Нуждаем се от твоята финансова подкрепа, за да може през 2019 г. да продължим борбата си за забрана на фермите за ценни кожи, да подготвим следващата си голяма кампания за забрана на производството на втлъстен гъши дроб (фоа гра), да популяризираме и събираме подписи за Европейската гражданска инициатива за забрана на клетките в индустрията и да изградим един по-голям и компетентен екип, който да работи за всичко това.

Заедно можем да спрем ненужната жестокост! Нека твоят глас бъде гласът на безгласните!“


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Уеб адрес: caai.bg

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS ZOV Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS ZOV на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)