Да помогнем на Божидар да проходи!

Начало на кампанията: 28.02.2019

Божидар Бонев е роден недоносен в 32 гестационна седмица. До осмия му месец всичко изглежда наред, но след това започва да се забелязва изоставане в развитието му.

Да помогнем на Божидар да проходи!
56 051 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS BOJI

За кампанията

На година и 4 месеца му е поставена диагноза Детска церебрална парализа – спастична квадрипареза – средна степен.

На детето се провежда ежемесечна рехабилитация. Родителите му научават за център „Рибем” в Турция и виждат резултатите, които други деца постигат там, затова започват кампания за набиране на средства за терапия на Божидар в този център.

letter През месец юни 2023 год. на Божи му е направена отпускаща операция, заедно с поставяне на ботокс, поради влошаване на състоянието му. След манипулацията е необходима засилена рехабилитация поне 6 месеца без прекъсване, като към момента са изминали 3 месеца и състоянието му е значително подобрено. През септември Божи се завърна отново в училище за дългочакания първи учебен ден, но не след дълго той ще отпътува отново за Истанбул, където ще продължи с рехабилитациите. Дотогава работи вкъщи по изготвена програма от център Рибем.

Целта

През 2024 год. се налага Божидар да зачести посещенията в център Рибем. Заради зимните месеци и ангажираността в училище, походката му е започнала да се влошава и ще трябва с него да се работи по-интензивно, за да не се стигне до нови операции.

За 1 месец процедури са необходими около 2300 евро.

Към 21.02.2024 год. в дарителската му сметка има 22 000 лв.  

Да помогнеш е лесно

  • лева
    Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!