Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Да помогнем на Божидар да проходи!

Да помогнем на Божидар да проходи!

Начало на кампанията: 28.02.2019
Цел: 69 400 лв.
Остават: 18 827 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
37033 2203 254 3200 лв. 1492 лв. 3172 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 3 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

На година и 4 месеца му е поставена диагноза Детска церебрална парализа – спастична квадрипареза – средна степен.

На детето се провежда ежемесечна рехабилитация. Родителите му научават за център „Рибем” в Турция и виждат резултатите, които други деца постигат там, затова започват кампания за набиране на средства за терапия на Божидар в този център.

letter През месец юни 2023 год. на Божи му е направена отпускаща операция, заедно с поставяне на ботокс, поради влошаване на състоянието му. След манипулацията е необходима засилена рехабилитация поне 6 месеца без прекъсване, като към момента са изминали 3 месеца и състоянието му е значително подобрено. През септември Божи се завърна отново в училище за дългочакания първи учебен ден, но не след дълго той ще отпътува отново за Истанбул, където ще продължи с рехабилитациите. Дотогава работи вкъщи по изготвена програма от център Рибем.