Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Да помогнем на Божидар да проходи!

Начало на кампанията: 28.02.2019

Божидар Бонев е роден недоносен в 32 гестационна седмица. До осмия му месец всичко изглежда наред, но след това започва да се забелязва изоставане в развитието му.

Да помогнем на Божидар да проходи!
50 489 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS BOJI

За кампанията

На година и 4 месеца му е поставена диагноза Детска церебрална парализа – спастична квадрипареза – средна степен.

На детето се провежда ежемесечна рехабилитация. Родителите му научават за център „Рибем” в Турция и виждат резултатите, които други деца постигат там, затова започват кампания за набиране на средства за терапия на Божидар в този център.

letter През месец юни 2023 год. на Божи му е направена отпускаща операция, заедно с поставяне на ботокс, поради влошаване на състоянието му. След манипулацията е необходима засилена рехабилитация поне 6 месеца без прекъсване, като към момента са изминали 3 месеца и състоянието му е значително подобрено. През септември Божи се завърна отново в училище за дългочакания първи учебен ден, но не след дълго той ще отпътува отново за Истанбул, където ще продължи с рехабилитациите. Дотогава работи вкъщи по изготвена програма от център Рибем.

Целта

Към 19.09.2023 год. в дарителската сметка на Божидар има 17 640 лв.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!