Помагаме на бездомни и дворни животни, помогни и ти!

Начало на кампанията: 20.12.2018

Набираме средства, за да помагаме на пострадали бездомни животни, за медицинско обслужване и храна, както и да образоваме хората в хуманно отношение към животните с първата по рода си "Образователна линейка".

Помагаме на бездомни и дворни животни, помогни и ти!
Кампанията се нуждае от 6 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ANIMAL HOPE

За кампанията

Нашата фондация има няколко основни цели, чрез които помагаме на животните и обществото:

  • Помощ на животни инвалиди, пострадали при инциденти

В приюта за инвалиди на фондацията живеят най-прекрасните кучета и котки, които по нищо не се различават от останалите. Те са жизнерадостни, обичат прегръдките и вниманието на хора. Обичат гости и най-вече децата. Да, те са изгубили крак или два, останали са слепи или парализирани поради инцидент, но раздават най-искрената и чиста любов. Чрез DMS  си помагаме за погасяването на сметките в клиниките и за ежедневните грижи в приюта – храна, лекарства и режийни разходи.

  • Кастрацията на бездомни и дворни животни на територията на Община Казанлък

Виждаме изоставени бебета, възрастни кучета и котки навсякъде около нас. Приютите  са пълни! Животните по улиците предизвикват недоволство в хората и често биват наранявани и тровени.

С цел превенция на изоставянето на нежеланото поколение стартирахме кампанията “ Бъди отговорен – кастрирай“  – ежемесечна и насочена към хора, които нямат финансова възможност да кастрират животното си (възрастни, хора в неравностойно положение, хора живеещи в гетата).

Целта е да кастрираме по 10 котки и 10 кучета на месец, като с това предотвратяваме раждането на поне 200 бебета на година.

  • Образоването на хората в хуманно отношение към животните с първата по рода си „Образователна линейка“

Линейката  обикаля по далечните села, ромските махали, училищата и детските градини. Изнасяме открити уроци за ползите от кастрациите, за законите, защитаващи животните, за хуманното отношение към тях.

Как помагаме?

Основните проблеми, с които се сблъскваме са некастрираните и изоставени домашни любимци, затова и основната ни цел са кастрациите на колкото се може повече животни.

Усилено работим и в посока превенция на изоставянето на животни на улицата или в приютите.

Чрез подкрепа от дарители се надяваме да осигурим необходимата ни месечна сума за кастрации, медицинско обслужване и храна – около 6000 лв. месечно.

 

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!