Надежда за животните в Казанлък и региона

Надежда за животните в Казанлък и региона

Начало на кампанията: 20.12.2018
Цел: 5 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
3665 915 44 160 лв. 56 лв. 39 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 87 от 2 лв.6 от 5 лв.

За кампанията

Ние сме група от хора,които повече от 10 години помагат на бездомните животни в Казанлък. През 2014 г. основахме фондация „Анимал хоуп България“ – Казанлък с цел по мащабна и официална помощ за животните в нашият град и региона.

Поемаме животни, тежко пострадали при инциденти (блъснати от коли, стреляни, малтретирани), лекуваме ги и търсим подходящи домове. В организацията ни са настанени слепи, двукраки, трикраки и инвалиди.Те не могат да оцелеят на улицата или в приют и се нуждаят от по-специални грижи.

За всичките тези грижи са необходими много средства.Често операциите и следоперативното лечение са продължителни и скъпи.Понякога се налага да ги провеждаме в други градове – Стара Загора, Варна, София.

От 2016 г. имаме договор за сътрудничество и помощ в Общински приют Казанлък.Там ние активно помагаме с изхранването на животните, лечението, кастрацията, ваксинацията и задомяването на над 65 кучета.

 

letter Поради свръхпопулацията в Община Павел баня и многобройните бездомни некастрирани кучета, от 2018 год. имаме договор за помощ и там. Създадохме кастрационен център, който тепърва прохожда.