Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива!

Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива!

Начало на кампанията: 20.12.2018
Цел: 6 500 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
9029 4971 552 460 лв. 96 лв. 464 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 11 от 2 лв.3 от 5 лв.

За кампанията

Ние сме група от хора,които повече от 10 години помагат на бездомните животни в Казанлък. През 2014 г. основахме фондация „Анимал хоуп България“ – Казанлък с цел по мащабна и официална помощ за животните в нашият град и региона.

Поемаме животни, тежко пострадали при инциденти (блъснати от коли, стреляни, малтретирани), лекуваме ги и търсим подходящи домове. В организацията ни са настанени слепи, двукраки, трикраки и инвалиди.Те не могат да оцелеят на улицата или в приют и се нуждаят от по-специални грижи.

За всичките тези грижи са необходими много средства.Често операциите и следоперативното лечение са продължителни и скъпи.Понякога се налага да ги провеждаме в други градове – Стара Загора, Варна, София.

От 2016 г. имаме договор за сътрудничество и помощ в Общински приют Казанлък.Там ние активно помагаме с изхранването на животните, лечението, кастрацията, ваксинацията и задомяването на над 65 кучета.

Как помагаме?

Провеждаме кампании за кастрации два пъти в годината, на които се кастрират 150-200 кучета и котки в рамките на седмица.

През 2019 г. с лични средства успяхме да закупим малка ферма, която регистрирахме и превърнахме в спасителен център за възстановяване и рехабилитация „Надежда за различните”. С помощта на приятели и дарения успяхме да ремонтираме част от нея и да създадем едни добри условия за живот на нашите любимци.

Остана да осъществим най-големия ремонт – този на покрива, най-трудоемката и най-скъпо струваща част от ремонта.

letter Ще сме много благодарни, ако успеем заедно да ремонтираме покрива, преди да са заваляли дъждове и снегове и покрива да протече!